BeNeDota LAN – Tickets!

Zoals al eerder aangekondigd BeNeDota organiseerd een Lan op 9 t/m 11 September. Je kan je inschrijven voor de lan via dit formulier.

Het festijn gaat plaatsvinden in de lichtstad Eindhoven van 9 t/m 11 September. De precieze locatie is Vestedatoren, Catharinaplein 21, 5611 DE Eindhoven. Natuurlijk gaat voor niets de zon op. Voor 55 euro heb je een standaard ticket te pakken. Je kan ook nog een monitor en pc bij ons huren zolang de voorraad strekt. We hebben 5 pc’s + monitoren beschikbaar en 3 losse monitoren. Voor een pc + monitor zal dit 80 euro gaan kosten voor het weekend en als je alleen een monitor nodig hebt dan zal dit 60 euro kosten voor het weekend.

Voor de schone slapers onder ons zal er een aparte slaapruimte zijn. Verder moet je eten en drinken wel zelf op jacht gaan in de buurt. Echter leert ervaring ons dat je me grote groepen nog wel eens leuke kortingen kan regelen. Ook drankjes zal je dus zelf moeten regelen. maar er zullen wel een aantal koelkastjes aanwezig zijn om ze te koelen.  Bedenk echter wel dat om 00:00 de deuren van ons LAN paleis sluiten, dus zorg dat je voor dit tijdstip terug bent van je uitstapjes. Ten slotte kun je voor de deur laden en lossen, maar parkeren kan alleen op ongeveer 10 minuten lopen afstand voor de autorijders onder ons.

See you there!

LET OP! Je inschrijving is pas officieel wanneer het bedrag is ontvangen door BeNeDota.