Mixtoernooi 15 april 2023 met Go!Gaming

Weten jullie nog toen Seleri de Dutch Dota Championships won 5 jaar geleden? Afgelopen 5 Maart heeft Nederlands beste Enchantress het een stapje hoger ook waargemaakt. Hij is met de Lima Major overwinning van zijn team Gaimin Gladiators namelijk de eerste Nederlandse Major winnaar ooit geworden!

En met deze enorme inspirerende prestatie in je achterhoofd, willen jullie natuurlijk zelf ook allemaal Dota kampioenen worden. Blijf dan niet je MMR verliezen in solo que, maar kom naar het volgende Benedota Mixtoernooi! Want op 15 april van 11:30 tot 20:00 zal de volgende editie van ons befaamde mixtoernooi plaatsvinden. En dit keer organiseren we het in samenwerking met Go!Gaming bij Pathe Utrecht Leidsche Rijn. Een stuk bereikbaarder dus als je Scheveningen te ver weg vond.

Om mee te kunnen doen moet je bij ons een ticket kopen van 15 euro. Maar als je een echte kampioen bent kun je dat dubbel en dwars terug verdienen. De winnaars van dit mixtoernooi winnen namelijk een prijs van 150 euro. Verder moet we jullie er wel op wijzen dat voor dit mixtoernooi het helaas niet mogelijk is om je eigen periferals aan te sluiten als headset, en keyboard. Maar de gear van Go!Gaming is van topkwaliteit dus dat hoeft absoluut geen probleem te zijn. Overigens kun je wel je eigen muis aansluiten mocht je dat graag willen.

De betaling voor de tickets kan gedaan worden via bankoverschrift op rekeningnummer BE57001829433235 of via PayPal naar benedota2@gmail.com. Zet in de opmerking van de betaling de nickname zodat we die kunnen matchen met je inschrijving. Verder vragen we je ook om deze superkorte google form in te vullen zodat we een lijst hebben van iedereen die naar het event komt: