BeNeDota Lan

Rijen van beige CRT schermen, zwarte klapstoeltjes en kabels zover als het oog kon zien. Gooi hier nog wat tunes van de enige echte basshunter doorheen en je hebt het ouderwetse LAN party gevoel te pakken. Om deze nostalgische ervaring op een moderne manier te herbeleven zijn we als BeNeDota Community samen met de Cactoes Community plannen aan het maken om een ouderwetse LAN gaan organiseren.

Het festijn zou plaatsvinden in de lichtstad Eindhoven van 9 t/m 11 September. De precieze locatie is Vestedatoren, Catharinaplein 21, 5611 DE Eindhoven. Natuurlijk gaat voor niets de zon op. Voor nu lijkt het er daarom op dat we van iedere deelnemer een bijdrage van rond de 50 euro nodig gaan hebben om het allemaal rond te krijgen, echter is er een goede kans dat dit bedrag nog verandert. Je zult natuurlijk ook je eigen computer mee moeten nemen als je volledig wilt meedelen in de ervaring.

Voor de schone slapers onder ons zal er een aparte slaapruimte zijn. Verder moet je eten en drinken wel zelf op jacht gaan in de buurt. Echter leert ervaring ons dat je me grote groepen nog wel eens leuke kortingen kan regelen. Ook drankjes zal je dus zelf moeten regelen. maar er zullen wel een aantal koelkastjes aanwezig zijn om ze te koelen. Bedenk echter wel dat om 00:00 de deuren van ons LAN paleis sluiten, dus zorg dat je voor dit tijdstip terug bent van je uitstapjes. Ten slotte kun je voor de deur laden en lossen, maar parkeren kan alleen op ongeveer 10 minuten lopen afstand voor autorijders onder ons.

In eerste instantie willen we kijken of er vanuit onze prachtige community interesse is in dit project. Geef dus alsjeblieft een reactie in onze Discord, als je graag zou willen meedoen aan de eerste BeNeDota LAN. Zodat wij kunnen kijken of we ook daadwerkelijk genoeg interesse hebben om dit tot een succes te brengen.