CANCELLED! BeNeDota TI 11 Viewing Party

Helaas minder goed nieuws op deze donderdagochtend. Gisteravond hebben we de balans opgemaakt wat betreft het aantal aanmeldingen voor de viewing party komend weekend. Aan het einde van de streep lijken we ongeveer 10 mensen te kunnen verwachten op basis van de aanmeldingen, terwijl we eigenlijk minimaal 20 tot 25 mensen nodig hebben om de kosten voor het event eruit te halen. Daarom hebben de we dus helaas moeten besluiten om de viewing party voor dit jaar te cancelen.

Natuurlijk vinden we het ontzettend jammer dat we dit moeten doen, maar helaas is het gewoon niet mogelijk om de kosten voor het event te dragen zonder genoeg opkomst. Natuurlijk kunnen mensen alsnog online samen kijken in de Discord zondag, maar een offline viewing party lijkt er gewoon niet in te zitten dit jaar.

Als BeNeDota gaan we komende tijd reflecteren of wat er precies fout is gelopen omtrent de viewing party dit jaar. Natuurlijk helpen de tijden niet mee, maar er waren absoluut dingen die wij anders hadden kunnen doen omtrent keuze voor locatie bijvoorbeeld om een aantrekkelijker event neer te zetten. Wij hopen daarbij ook dat jullie ons van feedback kunnen voorzien simpelweg die hier in de Discord met ons in gesprek te gaan over redenen waarom je wel of niet hebt aangemeld, en wat je volgend jaar graag anders zou willen zien. Daarnaast proberen wij ook altijd open kaart te spelen over de keuzes die we maken, de schroom niet om ons vragen te stellen rond de organisatie, die zullen wij dan met alle liefde beantwoorden.

Uiteindelijk zal het weekend natuurlijk gewoon een heerlijke Dota feestje worden met of zonder viewing party, want misschien hebben dit jaar onze eerste Benelux speler op de Aegis staan. Zet hem op Crystallis!