Mixtoernooi 8 oktober

Met The International in aantocht zijn we bij BeNeDota op het moment keihard aan het werk om een viewing party op te zetten voor de finales. Daarover horen jullie uiteraard later meer. Echter hebben we nog wat tijd te overbruggen voordat we de Aegis of Champions voor de 11de keer veroverd zien worden.

Hiervoor organiseren we op 8 oktober opnieuw een Mixtoernooi in samenwerking met Gammax in Scheveningen. Vanaf 11:30 zijn de deuren open en naar verwachting zullen we ergens tegen het begin van avond gaan afronden. Het spektakel zal plaatsvinden aan Kurhausweg 2A, Den Haag.

Je kan voor je inschrijven via de website van Gammax (https://www.gammax.nl/events/benedota-toernooi-8-oktober-2022/). Daarnaast vragen we van iedere deelnemer 17.50 entree om het event te kunnen bekostigen. Ook zal iedereen dit keer voor zijn eigen drinken moeten betalen, houd daar rekening mee. Tot in Scheveningen allemaal!