BeNeDota TI 11 Viewing Party

Sinds vandaag zijn alle 20 teams die zijn gekwalificeerd voor TI eindelijk bekend, maar dat is niet het enigste. Want vandaag wordt er namelijk nog iets veel belangrijkers bekend gemaakt. Jazeker, op Zondag 30 Oktober is het zo ver, het is de Benedota TI 11 Viewing Party!

Jullie zijn allemaal slimme, wel aangepaste volwassen. Dus laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. De viewing party zal dit jaar alleen voor de Grand Finals zijn. In verband met de tijdzone waarin gespeeld wordt en de locatie van ons event was het niet mogelijk om de deuren voor 07:00 te openen, ongeveer de tijd waarop de lower bracket finals net klaar zijn. Dit betekent gelukkig wel dat er nog meer dan genoeg ruimte is om te uiterste spannende Grand Finals met zijn allen te beleven.

Het avontuur zal dus plaatsvinden in Esports Ruimte van Dynamo in Eindhoven. Een locatie waar de recente LANtendees onder ons natuurlijk al bekend mee zijn, en van weten dat er echt een feestje gebouwd kan worden. Het precieze adres is Vestedatoren, Catharinaplein 21, 5611 DE Eindhoven.

Benedota, Cactoes en Dynamo zullen samen de catering regelen tijdens het event. Er zullen dus meer dan genoeg drankjes en versnapering te verkrijgen zijn. Daarbij vragen we wel 20 euro entree zodat wij als organisatie uit de kosten kunnen komen. Echter, als je voor deze zondag 16 oktober je tickets al koopt. Dan kost het je maar 15 euro met de Early Bird korting! De betaling voor de tickets kan gedaan worden via bankoverschrift op rekeningnummer BE57001829433235 of via paypal naar benedota2@gmail.com. Zet in de opmerking van de betaling de nickname zodat we die kunnen matchen met je inschrijving. Verder vragen we je ook om deze superkorte google form in te vullen zodat we een lijst hebben van iedereen die naar het event komt. We zien jullie daar!