TI9 Pubstomp Recap

In deze recap vind je links naar verschillende foto albums van de Pubstomp, een overzicht van het 1v1 toernooi, en een update voor de BeNeDota League!

Om 5u, nog voor het ochtendgloren, naar een esports bar gaan om daar naar games te gaan kijken? Geen probleem, zeker niet tijdens TI! Meer dan 80 mensen zagen het zitten om voor dag en dauw naar de Esports Game Arena in Alphen-aan-den-Rijn te trekken naar de Team Liquid viewing party. Jammer genoeg kon Team Liquid de Grand Finals niet winnen, maar dat kon de sfeer niet bederven. Raffles na elke game, op de foto met de Aegis, Dota-inspired mocktails, Kips, deze pubstomp had het allemaal!

Fotoalbums

Om een indruk te krijgen van de sfeer, kan je best de foto's eens bekijken:

1v1 toernooi

Tussen de games door werd er ook een 1v1 compo georganiseerd door ons. Er kwamen enkele verrassingen en uiteindelijk kregen we een 100% Belgische finale met Frank vs Axysys. Frank won dit verdiend, proficiat! Frank, Axysys en Williboi mochten naar huis met enkele leuke Alienware prijzen. De volledige bracket voor het 1v1 toernooi vind je hieronder:

BeNeDota League Seizoen 2

En mocht je denken, het zal nu wel wat minder worden na al dat TI geweld, niet getreurd! BeNeDota League Seizoen 2 begint volgende week! Er zijn al een aardig aantal inschrijvingen, en er komen nog een aantal bij. Kom ook meestrijden met je team om het prijzengeld in de eerste divisie, of doe mee om met je team nog beter te worden in de tweede divisie! De inschrijvingen sluiten maandagavond, dus je moet er wel snel bij zijn.

Nog geen team? Ook geen zorgen, in de Discord kun je een oproepje plaatsen en meteen op zoek gaan naar teamgenoten. Al wel een team? Dan kun je jouw team hier op Toornament inschrijven.

Back to overview