TI8 Viewing Party - Recap

Onze Sparks in de zaal - Bannerimage komt van PoeHao, lees hier meer: http://www.poehao.com/esports/dotas-the-international-viewing-party/ | © PoeHao/John Ensberg

WAT EEN AVONTUUR!

Na een jaar vol spanning en sensatie, bij alle verschillende Major en Minor toernooien was het dan eindelijk zo ver: The International 2018. In samenwerking met Dutch Dota en Gamers First hebben wij een hele mooie pubstomp (ook wel Viewing Party genoemd) mogen organiseren. Ruim 50 personen zaten in de banken ademloos te kijken naar de beste finale in de geschiedenis van TI! Op een gigantisch doek hebben we alles goed kunnen zien, de spanning, de emotie, het drama, het vuurwerk! Samen met een quiz en een loterij was de ervaring compleet. Wij hopen dat iedereen er van genoten heeft.

BeNeDota richt zich nu weer op het aankomende jaar, waarin wij hopelijk weer een hoop van jullie allemaal mogen ontmoeten op verschillende evenementen in de BeNeLux en daar buiten, waarin wij jullie mogen aanmoedigen in verschillende toernooien, qualifiers, battlecups en andere Dota2 gerelateerde zaken. Houdt onze website en Facebook dus in de gaten!

Graag willen wij jullie ook vragen om het volgende feedbackformulier in te vullen. Dit geeft ons weer aanknopingspunten om het volgend jaar weer beter te doen! Alle andere feedback, vragen of opmerkingen zijn natuurlijk ook welkom bij de Admins en Staff via Discord!

Back to overview