The International 2018 Viewing Party Announcement

Op zaterdag 25 augustus organiseren BeNeDota, Dutch Dota en Inside Esports in het Esports House 010 een viewing party om de finale van The International 2018 met z'n allen te bekijken!

Op zaterdag 25 augustus zal de finale gespeeld worden van het grootste esports toernooi in de wereld. Achttien teams zullen strijden om de felbegeerde eerste plek én voor het leeuwendeel van de miljoenen die al in de prijzenpot zitten. Onze drie partijen samen gaan wederom een onvergetelijk evenement organiseren voor iedereen die van Dota houdt. Kom samen met je oude vrienden of ontmoet nieuwe vrienden onder het genot van een overheerlijk Dota-hapje en -drankje.

Er zullen zoals voorgaande jaren genoeg activiteiten te beleven zijn waar jij je Dota energie in kwijt kunt. Zo gaan wij ervoor zorgen dat er leuke prijzen gewonnen kunnen worden met leuke minigames, loterijen, quizzen en ga zo maar door.

Meer informatie over het evenement zal spoedig naar buiten gebracht worden. Zorg er dus voor dat je 25-08-2018 alvast reserveert voor Dota, Dota en Dota!

https://www.facebook.com/events/1569590583152537/

Back to overview