Dutch Dota Championships powered by BeNeDota Seizoen 2

Na maanden van spanning en speculatie binnen de Dota community is de kogel nu definitief door de kerk. De Dutch Dota Championships powered by BeNeDota seizoen 2 is een feit! Natuurlijk ook deze keer weer in het programma Inside Esports op Twitch.tv en Fox Sports, geproduceerd door Gamers First.

Na een zeer succesvol eerste seizoen, dat ervoor gezorgd heeft dat Dota binnen Nederland wel een klein beetje op de kaart kwam, gaan we er nu natuurlijk nog een keer helemaal voor!

Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat er op het spel staat. Helaas is er voor dit seizoen nog geen duidelijkheid over de hoeveelheid prijzengeld. We weten gelukkig wel dat er in ieder geval prijzengeld komt. Houd de social media kanalen in de gaten, want we communiceren het gelijk als we meer weten hierover.

Voor de start van het seizoen hebben we acht teams nodig, maar stappen we qua format wel af van de klassieke ‘’vier teams, twee wedstrijden’’. We hebben naar de community geluisterd en hebben daarom besloten een format aan te houden waarin er meer Bo3's zijn. Dat klinkt op zich ook best lekker.

We verwelkomen in de volgende editie van the Dutch Dota Championships onze Belgische buren in de competitie! In de competitie is het nu toegestaan om mee te spelen met een volledig Belgisch roster.

Mochten er meer dan 8 teams zich inschrijven, dan zal er via een online qualifier gestreden worden om de felbegeerde plekken in deze offline competitie. De eerste speeldag van het offline toernooi is 5 februari 2019. Mochten er qualifiers nodig zijn, dan worden deze dus online voor 26 januari 2019 gespeeld.

Denk je de tegenstanders wel te kunnen stompen dit seizoen? Schrijf je dan snel in!
Inschrijfformulier

Back to overview