BeNeDota League Season 3 Announcement

We zijn ondertussen alweer een maand onderweg in het nieuwe jaar. Dat betekent dus ook dat het weer tijd wordt voor een nieuw seizoen van de befaamde BeNeDota League. Over een periode van 3 maanden heb je de kans samen met je teamgenoten de strijd aan te gaan tegen de rest van de BeNeDota Community. En je strijdt niet alleen voor de eer om jezelf het beste dota team van Nederland en Belgiƫ te mogen noemen, maar ook voor een prijzenpot van 100 euro de winnaar, en 50 euro voor de tweede plaats!

De regels zullen in grote lijnen hetzelfde zijn als het afgelopen seizoen. Een Bo1 GSL style groepsfase waarbij het laagste team afvalt, vervolgens een Bo1 Double Elimination bracket met uiteindelijk natuurlijk de Bo3 Grand Finals. Meer informatie over de regels en het format kun je terugvinden op de website (https://benedota.com/league)

Echter hebben we in dit derde seizoen 1 kleine aanpassing in de regels gedaan. Om ervoor te zorgen dat teams altijd genoeg mensen hebben om mee te spelen. Is het maximum aantal ingeschreven stand-ins per team verhoogt naar 3 stand-ins. We hopen dat dit ervoor gaat zorgen dat mensen dit seizoen nog meer plezier hebben dan voorgaande seizoenen.

Je hebt nog 5 weken om een team te vinden en te oefenen voor het derde seizoen van de BeNeDota League want de inschrijven sluiten op 9 Maart. Schrijf je dus zo snel mogelijk in, en misschien wordt wel net zo beroemd als de spelers van Chillhop en Keen Gaming Vitality!
Inschrijven doe je hier: toornament.com/en_US/tournaments/3233651445759918080/information

Back to overview